Budgetcamping

Eenvoudige goedkopere campings in Toscane zijn er genoeg te vinden. Heeft u zelf uw tent mee, dan komt u vaak op plekken waar u zelf uw tentplaats kunt uitzoeken. Vooral in de bergen in Noord-Toscane, of in de landschappen achter de kust vindt u dit soort natuurlijke kleinere campings die minder faciliteiten bieden zoals animatie en grote zwembaden, en minder veel geld kosten.

Wilt u niet met de tent maar logeren in een bungalow, kies dan voor een betaalbare reisorganisatie zoals Pharos reizen in Toscane of camping Valle Gaia met KeycampRustieke camping op 840 meter hoogte in de Toscaanse heuvels van de provincie Arezzo. 10 hectare in volle natuur, geen animatie en geen waterparken, een simpele natuurlijke, zeer grote camping. Veel bomen en schaduw. Tenten, campers en caravans.

..Meer: weergeven

Camping Luni bij Marina de Massa, Toscane. In de buurt van de grotten van marmer van Massa Carrara. En bij de archeologische opgravingen van Luni. Een schitterend berggebied achter de kust. Geniet op deze twee sterren camping met gunstige prijzen. Grote tentplaatsen, allen met schaduw van de

..Meer: weergeven